3 Eylül 2013 Salı

Siteden Reklam Kazançları Elde Etmek

siteden reklam kazançları elde etmek
Birçok kişi web sitesi kurmaya veya bir blog açmaya hobi olarak başlar. Daha sonra işler ilerlediğinde ve ziyaretçi sayısı çoğaldığında doğal olarak sitemden nasıl para kazanırım diye düşünmeye başlar. Eğer sizde böyle bir durum içindeyseniz bu makaleyi dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyoruz. Böylece siz de sitenize verdiğiniz emeğin karşılığını kazanç olarak geri alabileceksiniz.Web sitesi kurdunuz ve az çok hitleriniz oluşmaya başladı ise artık siteden reklam kazançları elde etme zamanı gelmiş demektir. Bunun için yapacağınız ve en çok kullanılan iki ayrı yöntem var.

Google Adsense İle kazanç Elde Etmek

İnternet üzerinde en çok para kazandıran ve güvenilir olan adreslerden biri Google bağlı olan Adsense politikası. Bu yöntem sayesinde reklam alanlar ile reklam verenler karşılaşıyor ve aynı konularda birbiri ile uyuşan reklamlar sitelere giriliyor. Böylelikle hem reklam verenler doğru kitleye ulaşmış oluyor hem de web site sahibi daha fazla tıklanma elde ederek avantaj sağlamış oluyor.

Böylelikle aslında hiçbir ekstra uğraş vermeden ve yayıncılar ile muhatap olmadan tık başına kazançlarınızı toplamaya başlıyorsunuz. Daha fazla kazanabilmeniz için sitenize daha fazla ziyaretçi gelmesi gerekir ve böylelikle tıklanma oranın yükselmesi sağlatılıyor. Bu sebeple olabildiğince sitenizi güncel tutun ve yazı girmeye çalışın. Çok kısa süreler içinde sitenize giren kişi sayısı 1000 kişiyi bulacaktır emek verdiğiniz her şeyin olumlu olarak karşılığını mutlaka ama mutlaka görürsünüz.

Banner Reklam Almak

İnternet dünyasında eğer bin kişilik bir ziyaretçiniz var ise kolaylıkla yan bannerlarınıza reklam alabilirsiniz. En düşük reklam ücretleri ise ortalama aylık 20 lira gelir getirecektir. 4 ayrı firmadan aldığınızı düşündüğünüzde sadece 100 lira civarında bir ek kazanç elde etmiş olabilirsiniz. Böylelikle siteden reklam kazançları elde etmek kıstaslarını sizlerde öğrenmiş olacak ve akmasa da damlaya damlaya göl olmuş olacak.

Sizlerin ziyaretçi sayınız arttıkça reklam ücretlerinizde ona göre artacaktır. Fazla talep karşısında bir reklam için aylık 400 lira bile almanız mümkün olur. Bunun yanı sıra birde Adsense reklamını koydunuz mu halı hatırı sayılır bir para kazanmış olursunuz. Elbette bu kazandıklarınızın bir kısmını yine işinize adamalı ve tekrar daha fazla ziyaretçi çekmeye çalışmalısınız bir sitenin geliri olduğu kadar belli başları giderleri vardır. Ama ne olursa olsun iyi ve tutmuş bir site size daima kazandıracaktır. Birçok yenilik ile her daim ayakta tutabilir ve kazançlarınıza devam edebilirsiniz.

Google adsense iyidir ancak kazançlarınız sınırlı olacaktır, daha fazla kazanç elde etmek isterseniz ''Satış Ortaklığı Sistemi''ni tavsiye ederiz, detaylı bilgi için web adresi: www.parakazanmak.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder